Skip to content

CORTURI PAVILION 3x3, 6x3, 5x5

Orice activitate ai planifica, corturile noastre sunt solutia perfecta fie că este vorba de evenimente indoor sau outdoor. Închiriem corturi de cea mai buna calitate, individualizate, şi extensibile până la infinit in functie de dorintele clientilor. Pavilioanele de 3×3, 6×3, 5x5m pot fi asamblate, dezasamblate si ancorate rapid. Indiferent de suprafata pe care o aveti de acoperit, pot fi combinate cu pereți laterali, jgheaburi pentru vreme ploioasa și alte accesorii în funcție de necesități.

Pavilionul este un produs perfect pentru orice domeniu de utilizare: cort de vânzare pentru piață, cort pentru depozitare, cort pentru târg, pavilion expozițional sau cort pentru evenimente.

Aceste corturi oferite spre inchiriere sunt utilizate adesea şi în Horeca. Multe hoteluri şi restaurante acoperă terasele si grădinile cu corturile noastre. În acest fel oaspeții se pot bucura exterior de aerul curat și să se relaxeze fără restricții.

Toate corturile noastre sunt 100% impermeabili, rezistente la foc și, prin urmare, pot fi folosite pentru evenimente exterioare.

Acest model de cort se poate utiliza pe orice fel de suprafata (iarba, ciment, tartan, pamant, beton), iar ancorarea acestuia se poate realiza folosind contragreutati sau tarusi de fixare.

Dimensiunile acestui cort sunt urmatoarele:

Înălțimea la streasina: 201cm

Înălțimea maximă: 327cm

Inchiriere corturi pavilion

Telefon: +4 0732 401 670

                +4 0756 020 465

Email: office@inchirierecorturi.ro