Skip to content

CORTURI 6M X 3M

Închiriem corturi 6x3m

Orice activitate sau eveniment ai planifica cu certitudine putem spune ca vei avea nevoie de acest model de cort. Vă întrebați de ce pavilionul 6×3 m este preferatul publicului? Cu o suprafață acoperită de 18 m², pavilionul asigură loc suficient pentru 32 persoane în picioare sau 24 persoane așezate. Datorită mărimii ideale, pavilionul 3×6 m este un produs perfect pentru orice domeniu de utilizare: cort de vânzare pentru piață, cort pentru depozitare, cort pentru târg, pavilion expozițional sau cort pentru evenimente.

Pavilioanele de 3x6m pot fi asamblate, dezasamblate si ancorate rapid. Indiferent de suprafata pe care o aveti de acoperit, pot fi combinate cu pereți laterali, jgheaburi pentru vreme ploioasa și alte accesorii în funcție de necesități.

Pavilionul 3×6 m este un produs aflat in top-ul preferintelor clienților noștrii. Cu nenumerate posibilități de personalizare, interconectare si extindere, pavilionul cu suprafata de 18 m², este unul dintre cele mai bune, rezistente, folositorare si utilizate produse din gama noastra.

Acest model de cort se poate utiliza pe orice fel de suprafata (iarba, ciment, tartan, pamant, beton), iar ancorarea acestuia se poate realiza folosind contragreutati sau tarusi de fixare.

Din aceasi gama inchiriem corturi si pavilioane cu alte dimensiuni (3×3 sau 5x5m)

Dimensiunile acestui cort sunt urmatoarele:

Înălțimea la streasina: 201cm

Înălțimea maximă: 327cm

Lungime: 600 cm

Latime: 300 cm

Suprafata acoperita: 18 m²

CONTACT

Telefon: +4 0732 401 670

Email: office@inchirierecorturi.ro